( 04 08 2017 )

 

DEADLINE VERLENGD

trajecT:1 > 10 sept

 

 

ABOUT:BLANK nodigt kunstenaars, ontwerpers, illustratoren en theatermakers uit die maximaal 5 jaar zijn afgestudeerd om zich aan te melden voor traject:1.

 

In DIT TRAJECT wordt de alumnus voor een jaar lang gekoppeld aan een ervaren vakgenoot. Het koppel heeft maandelijkse meetings en als alumnus krijg je toegang tot het netwerk van een ervaren vakgenoot. Aanvullend worden er activiteiten georganiseerd, zoals workshops, lezingen en discussies, om de kennisuitwisseling in het werkveld te bevorderen.

 

HET DOEL is om de transitie van de academie naar het professionele werkveld te ondersteunen door jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van visie, ambities en positionering met behulp van je mentor.

 

MENTOREN: Allard Medema, Bert Scholten, Esli Tapilatu, Esther de Graaf, Fabian Hijlkema, Femke de Vries, Hans Geluk (G2K), Jan van Egmond, Judith Spijksma, Marthe van de Grift, Nina Wijnmaalen, Shootmedia, SIGN, Yuri Nauta (G2K).

 

>> MEER INFO

( 05 07 2017 )

 

TALK & DATE

12/07 – Graduation show

academie minerva

 

Tijdens de eindexpositie van Academie Minerva zullen we een praatje houden over about:blank en in het speciaal: traject:1 i.v.m. 'CALL FOR APPLICATION'. Nadien is er mogelijkheid om met ons in gesprek te gaan.


Het event: KLIK

( 04 07 2017 )

 

call for application

trajecT:1

 

ABOUT:BLANK nodigt kunstenaars, ontwerpers, illustratoren en theatermakers uit om zich aan te melden voor traject:1.

 

In dit traject wordt de alumnus voor een jaar lang gekoppeld aan een ervaren vakgenoot. Het koppel heeft maandelijkse meetings en als alumnus krijg je toegang tot het netwerk van een ervaren vakgenoot. Aanvullend worden er activiteiten georganiseerd, zoals workshops, lezingen en discussies, om de kennisuitwisseling in het werkveld te bevorderen.

Het doel is om de transitie van de academie naar het professionele werkveld te ondersteunen door jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van visie, ambities en positionering met behulp van je mentor.

 

MENTOREN: Allard Medema, Bert Scholten, Esli Tapilatu, Esther de Graaf, Fabian Hijlkema, Femke de Vries, Hans Geluk (G2K), Jan van Egmond, Judith Spijksma, Marthe van de Grift, Nina Wijnmaalen, Shootmedia, SIGN, Yuri Nauta (G2K).

 

PERIODE: begin september – eind juni

>> MEER INFO

( 10 05 2017 )

 

tijdelijke ruimte

 

De hele maand juni neemt about:blank het tijdelijke projectpand van De salon in.

Hier zullen de twee-wekelijkse gesprekken met de deelnemers van traject:2 worden gehouden. Daarnaast zullen er meerdere activiteiten worden georganiseerd omtrent de laatste loodjes van het afstuderen.

( 20 04 2017 )

 

vacature

zakelijk leider

 

Vanuit about:blank zijn we op zoek naar een zakelijk leider. Aanmelden kan tot 10 mei.

( 14 04 2017 )

 

bijeenkomst

traject:2

#1

 

 

Afgelopen donderdag, 13 april 2017, vond de eerste bijeenkomst van traject:2 plaats.

 

Het doel van de bijeenkomst is om de studenten uit de structuur van het afstuderen te halen en kennisuitwisseling te stimuleren.

In een vergadering met de studenten werd vastgesteld dat ze meer te weten wilden komen over het afstuderen van alumni; wat de expositie hen had gebracht, hoe ze de periode van het afstuderen hebben ervaren en hoe het ze daarna is afgegaan.

De alumni: Megan de Vos (www.megandevos.com), Gijs Lammers (www.gijslammers.com), Bart Nijstad (www.bartnijstad.com) en Paul van der Werf (Shootmedia / www.shootmedia.nl)

( 13 03 2017 )

 

start

traject:2

 

Afgelopen donderdag, 9 maart 2017, was de eerste bijeenkomst met de studenten die zijn geselecteerd voor traject:2.

De geselecteerde studenten zijn: Riemer van der Wijk, Andonni Tsolingkas, Elise Siersema, Lotte de Vries en Katja Grosskinsky.

De studenten gaven presentaties over o.a. hun vakvisie en profilering en daarnaast ging het gesprek over de ervaring van de academie en de verwachtingen die zij hebben bij het traject. Volgende week starten de één op één gesprekken.

 

 

^